Fnac

Mon compte

SCHOOL IS COOL
  • SCHOOL IS COOL

  • Disponible en :
  • Rock
  • le mercredi 25/10/2017 à 20h00
  • CHF 18,06
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

Een van de meest gegeerde bands uit de Belgische indiescene, School is Cool, is terug van weggeweest en komt dit najaar met een opvolger voor het in 2014 gereleasete ‘Nature Fear’.

Met single ‘Throphy Wall’ kregen we een eerste voorsmaakje van hun nog uit te brengen derde langspeler ‘Good News’. Op ‘Good News’ ruilen frontman Johannes Genard en co hun gewichtige thema’s van voorheen in voor openhartige nummers over diepmenselijke imperfecties, stappen ze voor het eerst af van een alomvattend concept en keert de band terug naar de warmere band-sound van hun debuut.

School is Cool mocht in 2010 eveneens de hoofdprijs van Humo’s Rock Rally op zijn conto schrijven, betrad in tussentijd de grootste Belgische festivalpodia en mag zich de maker van hitsingle ‘New Kids In Town noemen. Redenen à volonté om te voorspellen dat 25 oktober een topavond belooft te worden.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
School Is Cool

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter
null