Fnac

Mon compte

DAAN
  • DAAN

  • Disponible en :
  • CD-VOORSTELLING 'DE NADA'
  • Rock, Pop-rock/Folk
  • le mercredi 17/05/2017 à 21h00
  • CHF 23,52
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De titel van het nieuwe full album van Daan is “NADA”, de eerste single daaruit was 'Friend'.

De kiem van ‘NADA’ ligt in de soundscapes die Daan maakte tijdens het draaien van de gelijknamige documentaire met Peter De Bruyne in Spanje.

Samen met producer Stef Van Alsenoy werden alle opnames onder de loep genomen, uitvergroot, van tekst voorzien en tot songs gekneed. Een onorthodoxe manier van werken die gek genoeg Daan’s meest ingetogen en organische plaat tot nu toe heeft opgeleverd. De tongue-in-cheek grandeur van ‘Le Franc Belge’ ruimt plaats voor bluesy americana, film noir grooves, en impressionistische instrumentals.

Of wat je krijgt als je alle ballast overboord gooit. Geschreven zonder context, publiek, druk, zelfs niet bedoeld om aan anderen te laten horen, maar uiteindelijk nét iets te mooi om het niet te delen. Nadat de plaat voor het eerst live werd gebracht werd beslist dat dit voor herhaling vatbaar is. Dit voorjaar in een beperkt aantal clubs te lande.

Geniet!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Daan

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ZWERVER (LEFFINGE - MIDDELKERKE)
Ajouter
GENEVE, PARC DES EAUX-VIVES, le lundi 22/05/2017 à 12h00
null