Fnac

Mon compte

PUBLICITE

SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR
  • SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR

  • Disponible en :
  • Reggae
  • le jeudi 29/11/2018 à 20h00
  • CHF 23,22
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

De Duitser Shantel bouwt met zijn Bucovina Club Orkestar overal een feestje. Die Club, of dat concept, is ondertussen wereldwijd bekend voor zijn broeierige ambiance, dat gebaseerd is op een extatische mix van dj-truuks en balkan-klanken.

Op zijn dertigste verjaardag van Club Guerilla begint Shantel aan een nieuw hoofdstuk in zijn nooit eindigende tournee 'Shantology // 30 Years of Club Guerilla'. Als pionier van de Balkan kwam Shantel in 2008 de hitlijsten binnen met de nummers 'Mahalageasca' en 'Bucovina'. 

De hossende mix van woeste polka's, traditionele Slavische muziek, Jiddische klezmer, Ottomaanse Èoèek en de nodige electronische invloeden weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te krijgen. Wees welkom in de wereld van dé pionier en stuwende kracht achter de balkan-rage. Disko Partizani! 

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Shantel
Shantel & Bucovina Club Orkestar

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter
null