Fnac

Mon compte

FADED: OBIE TRICE
  • FADED: OBIE TRICE

  • Rap/Hip-hop/Slam
  • le vendredi 07/10/2016 à 19h30
  • CHF 18,32
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

Faded: Obie Trice

Faded
07.10.2016 - Balzaal Vooruit
Deuren:
19:30 

Op vertoon van je geldige studentenkaart krijg je €3 cash terugbetaald aan de avondkassa!
Info over studentenkortingen en UitPas
Rapper Obie Trice werd begin jaren 2000 ontdekt door niemand minder dan Eminem, en deed mee op diens platen Show en de 8 Mile-soundtrack. In 2003 bracht Obie Trice zijn debuutalbum Cheers uit op Shady Records, geproducet door Dr. Dre en Timbaland; in 2006 volgde Second Round's On Me. Sinds het begin van dat jaar loopt Trice trouwens rond met een kogel in zijn hoofd: zijn auto werd beschoten door onbekenden op Nieuwjaarsnacht 2006, en tot op vandaag alarmeert hij metaaldetectoren overal te lande.
In 2012 brengt hij Bottoms Up uit, niet meer bij Shady Records maar op zijn eigen Black Market Entertainment label. Sinds augustus 2015 is er The Hangover, de vierde en -beloofd- laatste alcohol-gerelateerde albumtitel. Vijfde album wordt titelloos en is in de maak, check alvast single 'Ass' met Magnedo7.
Voor fans van Big Daddy Kane, Biz Markie, Rakim en Redman. Oldskool Detroit gangsta rap op zijn best!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Obie Trice

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
VOORUIT (GENT)
Ajouter
null