Fnac

Mon compte

PUBLICITE

RAPHAEL SAADIQ
  • RAPHAEL SAADIQ

  • Disponible en :
  • R'n'B/Soul/Funk
  • le mardi 30/10/2018 à 20h00
  • CHF 34,95
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

COOL PRESENTS RAPHAEL SAADIQ 

Raphael Saadiq, geboren als Charlie Ray Wiggins, is een artiest die alles kan. Zingenmusicerencomponeren en produceren. Dat doet hij dan ook al sinds hij zes was.

Zijn doorbraak beleeft Saadiq met de groep 'Tony! Toni! Toné!'. In deze rhythm & blues formatie was Saadiq de leadzanger en bassist. In de jaren 90 ontwikkelt hij zich tot een veelgevraagd producer voor sterren zoals soulzanger D'Angelo, The Roots en Erykah Badu.

Als solist timmert hij alweer een poosje aan de weg. 'Stone Rollin' is zijn vierde album en werd gereleased in 2011. Geïnspireerd op de sound van zijn rauwe live performances, werkte Saadiq samen met record engineer Charles Brungardt om een vuiler en agressiever geluid te creëren. Saadiq is niet alleen op cd een smaakmaker. Live is hij een entertainer van groot formaat.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Raphael Saadiq

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter
null