Fnac

Mon compte

PUBLICITE

JOHAN VERMINNEN
  • JOHAN VERMINNEN

  • Disponible en :
  • 50 JAAR PODIUM - PLANKENKOORTS
  • Pop-rock/Folk
  • le dimanche 23/12/2018 à 15h00
  • CHF 18,64
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De positieve stress van een artiest, alleen in zijn kleedkamer, de niet te temmen gedrevenheid om elk concert telkens opnieuw alles uit de kast te halen, zeg maar de ‘Plankenkoorts’ - zelfs na 50 (!) jaar carrière - zijn het uitgangspunt voor de nieuwe tournee van Johan Verminnen. In het voorjaar van 2016 vierde Johan Verminnen zijn vijfenzestigste verjaardag met een nieuw studio-album, maar in het najaar 2017 al pakte hij uit met een kersverse live-cd. Precies dat album Plankenkoorts leverde de vonk voor zijn nieuwe tournee.

Want binnenkort is het 50 jaar geleden dat de zanger officieel zijn loopbaan begon: in 1969 werd de piepjonge spring-in-‘t-veld op nauwelijks achttienjarige leeftijd laureaat van de wedstrijd Ontdek de Ster, die de toenmalige openbare omroep in die jaren organiseerde. De rest is geschiedenis, weliswaar een erg rijk gevulde geschiedenis. En zo presenteert de nieuwe tournee de grootste successen en de belangrijkste liedjes uit Verminnens loopbaan. Plankenkoorts zal het publiek onderdompelen in het warme bad van vertrouwde klassiekers en heel recente pareltjes. Proost! Op vijftig jaar Johan Verminnen!

JOHAN VERMINNEN (ZANG); BERT CANDRIES (GITAREN, BAS); LEO CAERTS (KLAVIEREN); MARC DE BOECK (SAXOFOON, CELLO, ACCORDEON, HOBO); GERT MEERT (PERCUSSIE, DRUMS)

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Johan Verminnen

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
null