Fnac

Mon compte

STEF BOS
  • STEF BOS

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le vendredi 02/06/2017 à 20h30
  • CHF 23,54

Cette manifestation n'est plus disponible

Pour être informé de l'ouverture prochaine des ventes de billets, laissez nous votre email !

Pour en savoir plus sur ce service, cliquez ici

etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

Stef Bos heeft een bijzondere plaats veroverd in de kleinkunstwereld. Zijn dichterlijke, soms filosofische instelling levert steeds opnieuw prachtig materiaal op: poëtische, Nederlandstalige nummers, gezongen met een warme stem. Is dit nu later, de eerste single van Stef Bos, kwam uit in 1990. In 2015 was het dus 25 jaar geleden dat hij doorbrak. Een moment om bij stil te staan, maar dan wel met de blik naar voren en een explosie aan nieuwe songs! Stef Bos bracht in 2014 samen met zijn band de plaat Mooie Waanzinnige Wereld uit en toerde vijf maanden lang met de gelijknamige theatertournee. Een gepassioneerde liefdesverklaring aan de wereld, het leven in alle schoonheid en lelijkheid. Met zijn warme stem, rake teksten en persoonlijke performance raakt Stef Bos je steeds recht in het hart.

“Deze man heeft, steeds verder weg van mediageniek vertoon, een eigen stijl gevonden die nu in volle rijpheid opengebloeid is.” (De Standaard).

STEF BOS (ZANG & TEKST); STEVEN CORNILLIE (TOETSEN); RENÉ VAN MIERLO (GITAAR); LENÉ TE VOORTWIS (BAS); MARTIN DE WAGTER (DRUMS)

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Stef BOS

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
CRANS-PRES-CELIGNY, CARIBANA FESTIVAL, le mercredi 07/06/2017 à 17h30
null