Fnac

Mon compte

SPINVIS
  • SPINVIS

  • Pop-rock/Folk
  • le dimanche 05/11/2017 à 20h00
  • CHF 21,34
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

< Seulement disponible en Néerlandais >

Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, probeert naar eigen zeggen al heel zijn leven vrolijke liedjes te maken. Tot op heden is hij er nog niet in geslaagd en maar goed ook. Hoe luidt het gezegde ook weer? ‘Schoenmaker blijf bij je leest’?

Op zijn nieuwste ‘Trein Vuur Dageraad’ zingt Spinvis over ouder worden, vergankelijkheid, de liefde en de dood. Het album bevindt zich net als zijn voorgangers op het snijpunt van melancholisch en opgewekt. ‘Trein Vuur Dageraad’ bundelt een reeks ambachtelijke luisterliedjes, fraai gearrangeerd met statige strijkers, intimistische blazers en natuurlijk de unieke stem van de Jong, die tot op vandaag een van de mooiste uit de Nederlands(talig)e popmuziek blijft.

Na uitverkochte passages in de AB en deze zomer in het OLT Rivierenhof komt Spinvis in het najaar terug voor een beperkt aantal concerten in Vlaanderen.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Spinvis

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Ajouter
null