Fnac

Mon compte

PUBLICITE

PASADENA ROOF ORCHESTRA
  • PASADENA ROOF ORCHESTRA

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le dimanche 17/03/2019 à 15h00
  • CHF 23,30
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De Pasadena Roof Orchestra is al bijna 50 jaar een ronkende naam in het dans- en swinggenre (denk aan George Gershwin, Cole Porter en Irving Berlin). Ze speelden over de hele wereld feestjes plat. Van de Petronas Towers in Kuala Lumpur tot Buckingham Palace in Londen: de Pasadena Roof Orchestra heeft het allemaal gezien. Orkestleider Duncan Galloway zorgt voor een complete show met muziek, dans en Britse humor die je recht naar de ‘roaring twenties’ katapulteert.

Tijdloze hits als Puttin’ on the Ritz’ en Sweet Georgia Brown passeren de revue en Galloway zorgt samen met zijn 11 muzikanten voor een onvergetelijke show. De trompetten, trombones en klarinetten van de Pasadena Roof Orchestra kennen in het dans- en swinggenre geen gelijke. Op 17 maart komt deze wereldberoemde tijdmachine voor de derde keer terug naar De Roma.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
PASADENA ROOF ORCHESTRA

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
null