Fnac

Mon compte

M-IDZOMER DAG 2
  • M-IDZOMER DAG 2

  • Disponible en :
  • ABSYNTHE MINDED + FACES ON TV
  • Pop-rock/Folk
  • le vendredi 03/08/2018 à 17h30
  • CHF 31,80
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

M-IDZOMER 2018 - DAG 2: ABSYNTHE MINDED + FACES ON TV
Van 2 tot 5 augustus 2018 pakt het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival van Het Depot en M - Museum, M-IDZOMER, uit met een negende editie. Met Intergalactic Lovers, Absynthe Minded, Avishai Cohen '1970', Novastar en Gabriel Rios zijn de eerste namen van het festivalweekend bekend.

ABSYNTHE MINDED
Het is van 2012 en langspeler ‘As It Ever Was’ geleden dat Absynthe Minded nieuwe muziek uitbracht. De band is helemaal terug van weggeweest met hun nieuwe album ‘Jungle Eyes’. Enter Absynthe Minded 2.0: harder, better, faster, stronger en jawel, ook dat tikje ouder en wijzer. Met ‘Jungle Eyes’ varen Bert Ostyn en de zijnen blijmoedig voorwaarts richting clevere gitaarpop met hemelse harmonieën. 

FACES ON TV
Jasper Maekelberg werkte als producer én muzikant mee aan het werk van onder meer Bazart, Warhola, Warhaus en Mintzkov. Dit jaar heeft de muzikale duizendpoot eindelijk ook een soloplaat met Faces on TV.
‘Night Funeral’ is de samenvatting van 2017, een jaar uit het leven van frontman Jasper Maekelberg. Het resultaat is een warmbloedige, magnetische en intieme plaat. Je hoort dansende percussie, licht-psychedelische arrangementen, prairiebeats voor urban indians. Het is pop-art uit een nabije toekomst. Filmische R&B, of: rhythm and blue-ray, jawel.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Absynthe Minded
FACES ON TV

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
M-Binnentuin (LEUVEN)
Ajouter
null