Fnac

Mon compte

M-IDZOMER DAG 1
  • M-IDZOMER DAG 1

  • Disponible en :
  • INTERGALACTIC LOVERS + TSAR B
  • Pop-rock/Folk
  • le jeudi 02/08/2018 à 17h30
  • CHF 35,33
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

M-IDZOMER 2018 - DAG 1: INTERGALACTIC LOVERS + TSAR B
Van 2 tot 5 augustus 2018 pakt het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival van Het Depot en M - Museum, M-IDZOMER, uit met een negende editie. Met Intergalactic Lovers, Absynthe Minded, Avishai Cohen '1970', Novastar en Gabriel Rios zijn de eerste namen van het festivalweekend bekend.

INTERGALACTIC LOVERS
Wees welkom in de wondere wereld van Intergalactic Lovers. Een tjokvolle Pukkelpoptent, een grote Europese tournee en twee overvolle AB’s bewezen het al: Intergalactic Lovers is één van de meest populaire Belgische indierock-bands. Op hun nieuwe en meest avontuurlijke album ‘Exhale’ slaat de Belgische band een nieuwe weg in. Hierin flirten ze voorzichtig met melancholische postpunk en duistere indierock. 

TSAR B
Buitenaards, vooruitziend en onheilspellend. De unieke sound van Tsar B is een twisted mess of violen, off-kilt akkoorden en vervormde vocals die doen denken aan alternatieve gewaagde popartiesten.
Met haar debuut-EP 'Tsar B' wordt ze door internationale tastemakers vergeleken met FKA twigs, Björk en MIA. Na zich te focussen op het schrijven van nieuw materiaal en buitenlandse shows in Londen, Brighton en LA stoomt Tsar B zich helemaal klaar voor een nieuw live-verhaal. We like! Hoog tijd om het podium te beklimmen in Het Depot!
"Kronkelende oriëntaalse r&b, verwrongen beats, dreigende atmosferische synths en elastische bassen." - De Morgen

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Intergalactic Lovers
TSAR B

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
M-Binnentuin (LEUVEN)
Ajouter
null