Fnac

Mon compte

HÖGNI
  • HÖGNI

  • Breaking Waves
  • Pop-rock/Folk
  • le dimanche 11/02/2018 à 20h00
  • CHF 12,78
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

< Seulement disponible en Néerlandais >

Högni Egilsson mag gerust in het rijtje van die andere Ijslandse wonderkinderen Björk, Sigur Rós, Ásgeir en Vök. De academisch geschoolde zanger en multi-instrumentalist is één van de beste en meest gekende zangers in Ijsland en kwam al eerder aan de bak als lid van GusGus en met zijn band Hjaltalín.

Het londense label Erased Tapes (Nils Frahm, Peter Broderick, Ólafur Arnalds) bracht in oktober het ambitieuze solodebuut ‘Two Trains’ uit, waarop Högni zijn karakteristieke stem ondersteunt met dramatische strijkarrangement, flarden mannenkoor, piano en elektronische beats.  Zwalpend tussen Moderat, ANOHNI en Perfume Genius, is ‘Two Trains’ een album dat meermaals de haren op je arm stijf recht doet staan. Features op hippe blogs als CLASH en zijn bevestigde concert op het showcasefestival Eurosonic maken van Högni een rechtmatige kandidaat voor Iceland’s next big thing.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Högni

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Ajouter
null