Fnac

Mon compte

GUY VERLINDE & THE MIGHTY GATORS
  • GUY VERLINDE & THE MIGHTY GATORS

  • Disponible en :
  • 10/20 BIRTHDAY BASH
  • Pop-rock/Folk
  • le jeudi 07/06/2018 à 20h00
  • CHF 18,64
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

2018 wordt het jaar van Guy Verlinde & The Mighty Gators! Guy Verlinde viert niet enkel 20 jaar ‘on the road’ als muzikant, maar ook het 10-jarig jubileum van zijn band The Mighty Gators. Twee redenen om een nieuw album op te nemen en een dubbele Anniversary Tour op te zetten. Guy Verlinde en zijn reeks all star guests palmen De Roma in en bundelen hun krachten voor deze eenmalig Birthday Bash. Zes topentertainers en bluesmuzikanten op eìeìn podium met elk een grote bag full of blues: dit wordt gegarandeerd een fenomenale bluesnacht. Voor deze unieke gelegenheid nodigt Guy naast The Mighty Gators ook een hele reeks bevriende topmuzikanten uit. Uit de internationale bluesscene zakken Ina Forsman (FI) en Nico Duportal (FR) af naar Borgerhout. Ina Forsman staat na haar doorbraak in Finland en op de European Blues Challenge al enkele jaren aan de top van de Europese blues. Nico Duportal komt uit Frankrijk en is een meester in jumpin’ rhythm & blues en rock-’n-roll.

De Belgische scene wordt vertegenwoordigd door topgitarist Richard van Bergen, Belgisch icoon Tiny Legs Tim en Belgian Blues Challenge-winnaar Doghouse Sam. Na het livegedeelte dansen we de nacht in met de beste blues- en rock-’n-roll dj’s van de lage landen.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Guy Verlinde & The Mighty Gators

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
null