Fnac

Mon compte

PUBLICITE

FACES ON TV
  • FACES ON TV

  • Pop-rock/Folk
  • le samedi 10/11/2018 à 20h00
  • CHF 21,55
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De naam Jasper Maekelberg veroorzaakt al geruime tijd grote buzz binnen de Belpop. Als producer en mixer bepaalde hij mee de sound van o.a. Bazart, Tsar B en Warhola, als muzikant speelde hij in Amongster en is hij de rechterhand van Maarten Devoldere in Warhaus. En nu is er ook de langverwachte debuutplaat van zijn soloproject Faces On TV, op kwaliteitslabel Unday. Radiohits als ‘The Image of Boy Wonder’ hoorde je waarschijnlijk al passeren.

‘Night Funeral’ is zoals de titel al verklapt een sensuele, bij momenten donkere nachtplaat geworden waarop de producer en muzikant Maekelberg de songwriter Maekelberg inkleedt in een zwoel palet van exotische instrumenten, tribale ritmes en filmische r&b. Een tijdloos album dat iedereen gehoord moet hebben en met dergelijk uitgebreid instrumentarium de lat meteen hoog legt voor de liveshows van de groep.

Dat Faces On TV moeiteloos de uitdaging aangaat bewezen de concerten eerder dit jaar in de AB en De Kreun, waar Jasper Maekelberg de verwachtingen volledige inloste. Sterrenslag bij de aanwezige pers, en in het najaar opnieuw op tour. Dat verdient een passage in Brugge voor deze nieuwe topper!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
FACES ON TV

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Ajouter
null