Fnac

Mon compte

PUBLICITE

ESTRELLA MORENTE
  • ESTRELLA MORENTE

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le samedi 03/11/2018 à 20h00
  • CHF 43,11
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

Wie de Spaanse diva Estrella Morente op het podium ziet verschijnen, is meteen onder de indruk van haar attitude, haar elegantie en haar zelfvertrouwen. Maar als ze begint te zingen, opent een volledig nieuwe wereld. Een krachtige en doorleefde stem die vertelt, verbaast en ontroert. Morente eert de traditie van de flamenco uit haar geboortestad Granada, maar ze gebruikt haar stem ook als een jazzzangeres. Ze innoveert en improviseert, elke keer brengt ze een nummer op een nieuwe manier. Zo neemt ze je mee van de klassieke tablao naar de setting van een film of het decor van een theater, zo beroert ze zowel de aficianado als de flamencoleek.

In De Roma presenteert de gelauwerde zangeres haar nieuwe album Autoretrato, Spaans voor zelfportert. Ze begon te werken aan het album met haar vader Enrique Morrente, de legendarische flamencozanger, tot hij plots overleed. Na vele jaren vond ze toch de moed om zelf het werk te vervolledigen, met de medewerking van grote gitaristen zoals Vicente Amigo, Tomatio en Pat Metheny. Zo is haar nieuwe werk en de bijhorende tournee zowel een eerbetoon aan haar grote muzikale voorbeelden, als een veelbelovende nieuwe start. Na succesvolle concerten op prestigieuze festivals en in grote concertzalen wereldwijd, kijken we dit najaar dan ook vol verwachting uit naar haar passage in De Roma.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Estrella Morente

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
null