Fnac

Mon compte

PUBLICITE

DR. LEKTROLUV
  • DR. LEKTROLUV

  • Pop-rock/Folk
  • le vendredi 12/10/2018 à 22h00
  • CHF 20,39
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De dokter die de hoogdagen van de electro het mysterieuze groene gezicht gaf, vierde vorig jaar zijn 15-jarige carriere met de verzamelaar ‘Elektrik World’. De meeste van zijn signature tracks zijn ondertussen uitgegroeid tot echte festival- en clubklassiekers. Artiesten als Boys Noize, Tiga en Vitalic, die vaak voor het eerst opdoken op zijn compilaties zijn ondertussen heuse danceheadliners geworden.

Ondertussen tourde Dr. Lektroluv de wereld rond om podia in Brazilië over Azië en de VS tot in Ibiza aan gensters te spelen met zijn klassieke mix van electroclash, house en techno. In Brugge dateert zijn laatste passage ondertussen van Benenwerk 2006. Overlevenden kunnen getuigen dat de keet toen letterlijk te klein was. Hoog tijd om hem nog eens de Cactus Club om te laten bouwen naar een echte ‘Discothèque’. ‘Bruges’ Burning Down’!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Dr. Lektroluv

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Ajouter
null