Fnac

Mon compte

DE GRUNGBLAVERS
  • DE GRUNGBLAVERS

  • Pop-rock/Folk
  • le samedi 12/08/2017 à 15h00
  • CHF 38,21
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)

De Grungblavers zijn 9 bekende Aantwaarpse vrienden tussen de 48 en de… , laat ons zeggen, boven de 48. Ze zingen evergreens maar dan in de taal van Rubens en Wannes, in ’t Aantwarps dus.

‘ZE’ dat zijn in het OLT Guillaume Van der Stighelen, Ludovic Nyamabo, Paul “Boogie Boy” Ambach, Gène Bervoets, Jean Bosco Safari, Luc Caals, Erik Goossens, Dirk Cassiers en Marc Fransen.

Liedjes van Sinatra tot Stevie Wonder en Michael Jackson. Liedjes die eeuwig jong blijven. Liedjes die we nog elke dag uit volle borst meezingen met de radio in één of andere file. Maar die je nu voor het eerst echt gaat verstaan.

De Grungblavers hebben elkaar gevonden door en voor de muziek. Met liekes te zingen uit volle borst. Liekes waarin ze geloven. En geloof me, ze geloven niet allemaal hetzelfde. 

Iene kier de Grungblavers on ’t waarrek zieng … en awe weireld is noowt niemier ’t zelfste!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
THE GRUNGBLAVERS

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
OLT RIVIERENHOF (ANTWERPEN - DEURNE)
Ajouter
GENEVE, Théâtre éphémère, du 20/09/2017 au 11/10/2017.
null