Fnac

Mon compte

PUBLICITE

BLØF
  • de CHF 42,20 à CHF 48,73
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

Nadat de Zeeuwen eerder al hun komst naar TW Classic bevestigden, legt BLØF nu een nieuwe afspraak met zijn Belgisch publiek vast. Op vrijdag 30 november betreden ze het podium van de Lotto Arena. Dat maakte de bandzelf bekend met een verrassingsoptreden in de hippe winkelbuurt Wilde Zee in Antwerpen. Herbekijk de livestream van dat optreden via de Facebookpagina van BLØF.

Al een kwarteeuw de meest succesvolle popband in Nederland, en nu ook helemaal klaar om Vlaanderen te veroveren. BLØF heeft met de gigantische hitsingle “Zoutelande” de deur naar Vlaanderen helemaal open gezet! De herwerking van “Frankfurt Oder” van de Duitse rockzanger Bosse was al een sterk nummer. Maar de stem van Geike Arnaert (ex-Hooverphonic) maakt het helemaal af. In februari haalde "Zoutelande" de eerste plaats in Nederland, in maart stond het wekenlang op #1 in alle hitlijsten in Vlaanderen.

Hier tot voor kort nog een nobele onbekende, maar in Nederland al jarenlang aan de absolute top van de charts. Het viertal uit Zeeland bracht vorig jaar een twaalfde langspeler uit. Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt ‘Aan’. De keuze voor de producers, de toevoeging van een bonte mengeling aan strijkers, blazers, beats en afwijkende sounds maken ‘Aan’ een andere plaat dan alle voorgaande BLØF-platen. Een keuze die goed uitpakte, want de band blijkt nog steeds de meest gedraaide Nederlandse act te zijn op de radio.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Blof

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
LOTTO ARENA ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Ajouter
null