Fnac

Mon compte

APOLLO BROWN & SKYZOO
  • APOLLO BROWN & SKYZOO

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • du 26/10/2017 au 26/10/2017.
  • CHF 16,42
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

Producer Apollo Brown is al jaren een van de vaste waardes uit hiphopgrootstad Detroit. Sinds 1996 verscheen van zijn hand een constante stroom albums waarop hij zijn typische oldskool beats combineert met gastvocalisten als Rass Kass, OC en Guilty Simpson. De tracks die Apollo Brown maakt hebben de heerlijke vintage feel van grote Leftfield producers als Madlbi, J Dilla en DJ Premier: laidback, analoog altijd classy. Apollo Brown is naast zijn eigen platen ook vast lid van de scene rond Mello Music Group en werkte samebn met onder anderen Ghostface Killah en Danny Brown.

Voor zijn nieuwste plaat The Easy Truth kroop Apollo Brown in de studio met rapper Skyzoo uit Brooklyn. Skyzoo heeft Underground Music Awards voor Best Male Rapper en Best Lyricist op z’n schouw staan en werkte in het verleden samen met artiesten als Dr. Dre, Talib Kweli, Spike Lee, John Legend en Jill Scott. Op The Easy Truth komen Apollo Brown en Skyzoo samen om een heerlijke plaat te maken die het beste van acts als Nas en The Roots combineert met de jazzy flow van Guru’s Jazzmatazz. 

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Apollo Brown
Skyzoo

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
null