Fnac

Mon compte

ALLEZ ALLEZ
  • ALLEZ ALLEZ

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le samedi 03/02/2018 à 20h00
  • CHF 20,01
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De Brusselse funkband Allez Allez is terug van weggeweest, en dat zal Het Depot geweten hebben op 3 februari!

Allez Allez zette zich in zijn beginjaren meer dan ooit op de muzikale kaart. Vele songs uit debuutalbum ‘African Queen’ (1981) en opvolger ‘Promises’ (1982) behoren vandaag tot de Belgische klassiekers. Na een uitverkochte show in het Brusselse Vorst Nationaal en een passage op Torhout/Werchter bleek een internationaal doorbraak niet veraf. Totdat de band ermee ophield.

Vorig jaar kwam de band terug samen voor een gastoptreden. Het optreden was een groot succes, zo groot zelfs dat de band anno 2017 besloot om terug te keren naar het podium. Allez Allez kreeg dan ook de lovende woorden van ‘comeback van het jaar’ en ‘klinken nog beter dan tevoren’ op hun conto.

Live zorgt het Brusselse gezelschap voor een mix van new wave, funk en Afrikaanse vibes. Coolheid verzekerd dus op deze COOL-avond!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Allez Allez

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter
null