Fnac

Mon compte

PUBLICITE

PLOPSA COO - CHILD
  • PLOPSA COO - CHILD

  • Disponible en :
  • Parc d'attraction
  • jusqu'au 06/01/2019

Bumba = CHILD = children >85cm - <1m
___________________________________

NL:

Plopsa Coo: Op avontuur in de vrije natuur!  

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

Meer dan 20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier! Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!
______

FR:

Plopsa Coo : l’aventure en pleine nature!

En plein cœur des Ardennes, découvrez un mélange de nature, d’aventure et de plaisir signé Plopsa Coo. 

Plus de 20 attractions

Aventurez-vous dans le "Dino Splash" avec ses 3 toboggans qui longent l’imposante montagne volcanique ! Laissez-vous surprendre par une chute d'eau sauvage dans le "Maya Splash".

Vic le Viking vous attend dans son aventureux "Vicky The Ride". En compagnie des autres héros, admirez les Cascades de Coo et passez des moments extraordinaires dans plus de 20 attractions telles que : La piste de "Bob-Luge", le "Halvar", le "Karting" ou le "Télésiège" pour admirer la vue sur la vallée de l’Amblève. Surtout n’oubliez pas de prendre un selfie avec les dinosaures réalistes du parc. 


Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
PLOPSA COO (STAVELOT)
Ajouter
null