Fnac

Mon compte

ODEGAND 2017
  • ODEGAND 2017

  • Disponible en :
  • Musique classique
  • le samedi 16/09/2017 à 13h30

Het openingsevent van Gent Festival van Vlaanderen, OdeGand, geeft het spetterende startschot voor het culturele seizoen. De idyllische binnenstad van Gent met haar prachtige gevels, sprookjesachtige kanalen en tal van gezellige hoekjes vormt het decor van een dag vol verrassende muziek. In elke cultuurtempel van Gent weerklinken topconcerten van traditionele wereldmuziek tot puur klassiek.

’s Avonds verwachten we je op de Gras- en Korenlei voor een oogverblindend slotspektakel en een spetterend vuurwerk. 

MEER INFO

De concerten vinden plaats van 13:30 tot 18:15.
Met het gekochte ticket geniet je niet alleen van vele concertjes in talloze zalen en op de buitenpleinen van Gent, maar kan je overdag ook inschepen voor een boottochtje op de Gentse binnenwateren. Vaar van concertje naar concertje! Scheep in op de steigers van de Korenlei, Graslei, Ketelvest, achterkant Vooruit en Muziekcentrum De Bijloke. Doorlopend van 13:00 tot 19:00, opstappen kan tot 18:30 richting Graslei en Korenlei. Om 20:30 gaat het avondprogramma van start op de prachtig uitgelichte Gras-en Korenlei met een grandioos slotspektakel om 22:00.

We sluiten af met een majestueus vuurwerk om 23:00. Dit avondprogramma is gratis.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
GENTSE BINNENSTAD (GENT)
Ajouter
null