Fnac

Mon compte

PUBLICITE

LEKKER KLASSIEK
  • LEKKER KLASSIEK

  • Disponible en :
  • Musique classique
  • le samedi 25/08/2018 à 11h30
  • CHF 43,28
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

LEKKER KLASSIEK FESTIVAL
Op smaak gebracht door njam!

Bij de eerste editie vorig jaar was het unieke concept dat klassieke muziek combineert met heerlijke gerechten op njam!-niveau een schot in de roos.

De reacties bij zowel artiesten, chefs als de meer dan 3.500 bezoekers waren dan ook erg lovend. Daarom hebben Studio 100 en het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre besloten om dit jaar een tweede editie te organiseren.

Ook dit jaar neemt Jef Neve de artistieke leiding over Lekker Klassiek op zich.
De muziekprogrammatie is dan ook opnieuw van hoog niveau: een combinatie van sterkhouders van vorig jaar en veelbelovende, nieuwe namen.
Net zoals vorig jaar zal u kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan klassieke muziek en dit in al zijn vormen.
Zowel op de 2 podia met een waaier aan klassieke optredens als de kleinere optredens her en der verspreid over de festivalweide.
Uiteraard blijft het grootse slotconcert, met een indrukwekkend orkest en solisten, een vaste waarde op het hoofdpodium om het festival af te sluiten.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Jef Neve

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
Prov. Recreatiedomein De Schorre (BOOM)
Ajouter
null