Fnac

Mon compte

ENSOR STRIJKKWARTET & ANNE CAMBIER
  • ENSOR STRIJKKWARTET & ANNE CAMBIER

  • Disponible en :
  • WIEN BLEIBT WIEN
  • Musique classique
  • le dimanche 21/01/2018 à 15h00
  • CHF 20,01
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

Terwijl aan de ene kant van Wenen de familie Strauss en Josef Lanner in het salon musiceerden met eigen walsen en ländlers, speelde aan de andere kant van de stad ook de familie Schubert in de huiskamer eigen menuetten en ländlers. Het Ensor strijkkwartet spoorde deze originele partituren op en brengt ze op dit uniek concert samen met Anne Cambier, een gevierde zangeres. Zij brengt enkele lichtvoetige liederen van Schubert en het Weense operette repertoire. Het bijzondere aan deze kamermuziek bezetting (strijkkwartet + contrabas) is dat door de kleinschaligheid er een grotere speelsheid en muzikale flexibiliteit ontstaat waardoor de luisteraars deze wondermooie muziek op een intensere wijze beleven. Niet te missen dus!

ERIC ROBBERECHT (VIOOL); FRANCIS REUSENS (VIOOL); FRANS VOS (ALTVIOOL); STEVEN CAEYERS (CELLO); ANNE CAMBIER (ZANG); RUBEN APPERMONT (CONTRABAS)

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Anne Cambier
ENSOR STRIJKKWARTET

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
null