Fnac

Mon compte

  • TROMBONE SHORTY & ORLEANS AVENUE

  • Disponible en :
  • Jazz
  • le jeudi 16/11/2017 à 20h00
  • CHF 28,29
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

COOL presents Trombone Shorty & Orleans Avenue

Trombone Shorty is het alias van Troy Andrews, die zich met zijn gevoel voor show en vernieuwingsdrang aan de absolute top van de jazzwereld nestelde. Op driejarige leeftijd kreeg deze jazzvirtuoos een trombone in zijn knuistjes geduwd. Nog geen drie jaar later was ie bandleider, trad ie op over de hele wereld en werd er in zijn geboortestad New Orleans een club naar hem vernoemd. Van een straffe anekdote gesproken!

Naast zijn volstrekt eigen trombonestijl speelt hij ook drums en trompet. De multi-instrumentspeler betitelt zijn sound als 'supafunkrock': Old-School New Orleans jazz, soul en funk doorspekt met hard-rock powerchords.

In te vullen in uw verwachtingspatroon? Een briljante fusie van jazz, funk, hiphop, soul en rock, met onder meer de single ‘Something Beautiful’, waaraan Lenny Kravitz zijn stem en gitaar heeft geleend. Op 16 november in Het Depot!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Trombone Shorty & Orleans Avenue

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter
null