Fnac

Mon compte

PUBLICITE

GWEN CRESENS & BRUSSELS CHAMBER
  • GWEN CRESENS & BRUSSELS CHAMBER

  • Disponible en :
  • ORCHESTRA O.L.V. MICHEL BISCEGLIA
  • Jazz, Musique classique
  • le samedi 08/09/2018 à 20h00
  • CHF 25,71
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

Accordeonist/bandoneonist Gwen Cresens was de voorbije periode niet meer uit de muziekactualiteit weg te slaan. Hij werd bij de Classical Music Awards genomineerd als solist van het jaar. Hij vertolkte met Brussels Philharmonic het bandoneon-concerto Aconcagua van Astor Piazzolla en het virtuoze Opale Concerto voor accordeon van Richard Galliano in een cd-productie van Klara en Warner Classics, verdeeld in meer dan 12 landen. Klara koos Gwen om in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel de solo-cd Plaisir d’Amour op te nemen. Met deze actie haalde Klara meer dan € 18.000 op ten voordele van de Alzheimer Liga.

Eén enkel instrument is in de handen van Gwen Cresens een orkest. Soms teder, kinderlijk en meeslepend, dan weer gewelddadig uithalend, met woeste stoten en een waterval aan noten. Maar steeds van een intense pracht. Klassiek vloeit naadloos over in jazz en tango wordt een organisch exponent van de valse musette. Alles in één, in één instrument, in één artiest. In De Roma komt Gwen Cresens zijn soloprogramma spelen, samen met het Brussels Chamber Orchestra o.l.v. Michel Bisceglia. Zowel het concerto van Piazzolla als dat van Galliano staan op het programma.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Gwen Cresens

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
null