Fnac

Mon compte

CHIPPENDALES®
  • CHIPPENDALES®

  • best.night.ever.2017 tour
  • Grand spectacle
  • le samedi 21/10/2017 à 19h00
  • de CHF 48,70 à CHF 54,14
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

NL:

De begeerlijke mannen kondigden aan dat ze ook in 2017 onze herfst opvrolijken met een hele nieuwe tournee. De 'best. night. ever.' tour houdt dan halt in Antwerpen en Oostende.

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

De gespierde binken van Chippendales® verwennen de Belgische dames in 2017 twee dagen op rij! Afspraak op vrijdag 20 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg en op zaterdag 21 oktober in het Kursaal Oostende. Twee opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank!


< Seulement disponible en Néerlandais >

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
The Chippendales

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
KURSAAL (OOSTENDE)
Ajouter
null