Fnac

Mon compte

VELE HEMELS BOVEN DE ZEVENDE
  • VELE HEMELS BOVEN DE ZEVENDE

  • Disponible en :
  • filmpremière
  • Film
  • le lundi 06/11/2017 à 20h00
  • CHF 8,75

Cette manifestation n'est plus disponible

Pour être informé de l'ouverture prochaine des ventes de billets, laissez nous votre email !

Pour en savoir plus sur ce service, cliquez ici

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In Vele Hemels Boven de Zevende vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.

Vele Hemels Boven de Zevende is het langspeelfilmdebuut van Jan Matthys, gebaseerd op het gelijknamige literaire debuut van Griet Op de Beeck. De Vlaamse bestsellerauteur schreef ook het scenario voor de film. Twee debuten dus. In de hoofdrol ziet u Brit Van Hoof, ze heeft veel ervaring in kleinere rollen maar speelt nu haar eerste hoofdrol. Andere rollen worden vertolkt door Koen De Graeve, Viviane De Muynck en Sara De Roo. De muziek van de film werd gecomponeerd door Erik de Jong, die u beter kent als Spinvis.

De film gaat in De Roma in première.

PERS OVER HET BOEK

“Een weergaloos boek” (DE STANDAARD)

“Op de Beeck heeft een betoverende tekst geschreven: een tekst als een Spinvisliedje, waarin flarden van mensenlevens zo gerangschikt zijn dat het bij de toehoorder een vleugje heimwee oproept, en schrijnt.” (DE VOLKSKRANT)

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter
null