Fnac

Mon compte

DE GROTE KLASSIEKE BALLETTEN
  • DE GROTE KLASSIEKE BALLETTEN

  • Disponible en :
  • BALLET & ORKEST BOLSJOI MINSK
  • Danse classique
  • le jeudi 17/05/2018 à 20h00
  • de CHF 27,79 à CHF 72,26
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

OPGELET: deze productie vervangt de eerder aangekondigde voorstelling van ‘De Bruiloft van Figaro’ op deze datum
Door de instabiele politieke situatie in Oekraïne konden de vertolkers van ‘De Bruiloft van Figaro’ hun komst naar ons land niet 100% garanderen. De organisator heeft de eerder aangekondigde productie daarom vervangen door het spektakel ‘De Grote Klassieke Balletten’ van het Bolsjoi van Minsk.

Samen op één podium: de mooiste taferelen uit de beroemdste balletten

Op het programma van deze voorstelling staan o.a. ‘Het Zwanenmeer’ van Tsjaikovski, dat meer dan een eeuw na zijn creatie nog altijd het populairste ballet is, ‘De Notenkraker’ en ‘Doornroosje’, die beide zowel door jong als oud bijzonder gewaardeerd worden, ‘Don Quichot’ van componist Ludwig Minkus, dat sprankelt van de virtuositeit en Spaanse charme, om er slechts enkele te noemen.

Deze grote klassieke balletten worden uitgevoerd door het prestigieuze balletgezelschap en orkest van het Bolsjoi in Minsk.

Kom en geniet van de mooiste taferelen uit de klassieke dans, samengebracht in één grandioos spektakel. Indrukwekkend door z’n enscenering, overweldigend door z’n decors en schitterend dankzij z’n kostuums verenigt ‘De Grootste Klassieke Balletten’ virtuositeit en emotie in een productie die je absoluut moet zien!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Ballet & Orch. Opéra national de Russie
Carl Orff

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Ajouter
null