Fnac

Mon compte

PLANET EARTH II
  • PLANET EARTH II

  • Disponible en :
  • LIVE IN CONCERT
  • Ciné-concert
  • le mercredi 14/03/2018 à 20h00
  • CHF 64,48
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

De mooiste beelden van de BBC-successerie Planet Earth II op een gigantisch videoscherm – live begeleid door een groot symfonisch orkest en een koor. Met muziek van Oscarwinnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en Jasha Klebe. Host van dienst is bioloog Dirk Draulans.

Drie jaar lang zijn de camerateams voor Planet Earth II onderweg geweest. Ze maakten tijdens 117 bezoeken aan veertig landen 2089 dagen aan opnames en maakten met behulp van drones, warmtegevoelige en lichtsensitieve camera’s, tele-objectieven en miniatuurcamera’s unieke opnames van onze aarde en haar bewoners. Dankzij vooruitstrevende technieken was het mogelijk om de natuur vanuit een volledig nieuw oogpunt te beleven – dichterbij, intensiever en verrassender dan ooit tevoren.

Aangrijpende mengeling van symfonieorkest en natuurfilm

De liveversie van Planet Earth II brengt de toeschouwer naar een verborgen en geheimzinnige wereld met behulp van buitengewone beelden, dichterbij dan ooit tevoren. Planet Earth II – Live In Concert verbindt de optische weelderigheid van briljante flora- en faunabeelden met de aangrijpende livemuziek van een groot symfonieorkest en een koor. De show wordt op die manier een fascinerende livebeleving en een indrukwekkende visuele en muzikale reis.

Muziek van o.a. Oscarwinnaar Hans Zimmer

De muziek, die perfect bij de beelden past en op een bijzondere manier emotioneel opbouwt, is geschreven door Oscarwinnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en Jasha Klebe. The City Of Prague Philharmonic Orchestra onder leiding van Matthew Freeman brengt de composities tot leven.

Met Dirk Draulans

Dirk Draulans zal het project in België mee ondersteunen. Hij zal de avond zelf inleiden en af en toe meer uitleg geven tijdens de voorstelling.

Planet Earth II is a BBC Studios Natural History Unit production, co-produced with BBC America, ZDF, Tencent and France Televisions. / BBC EARTH LOGO © BBC 1996. EARTH IMAGE © BBC WORLDWIDE 2016

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Jacob Shea
Hans Zimmer

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
LOTTO ARENA ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Ajouter
null