Fnac

Mon compte

THE BLIND BOYS OF ALABAMA
  • THE BLIND BOYS OF ALABAMA

  • Disponible en :
  • Chant choral
  • le mardi 17/04/2018 à 20h00
  • CHF 35,16
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De Amerikaanse roots/gospelgroep The Blind Boys of Alabama ontstond in de late jaren 30 van vorige eeuw. Al meer dan 75 jaar staan ze op de planken en de huidige frontman, Jimmy Carter, was er toen al bij! 

En óf ze een aardig palmares neerschreven! In de jaren 60 deden ze benefietconcerten voor Dr. Martin Luther King en in de jaren 80 wonnen ze hun eerste Obie Award. Ze leidden eigenhandig de revival van de gospel vanaf de jaren 90 en speelden voor drie verschillende presidenten in het Witte Huis. En alsof dat nog niet genoeg is, zongen ze ondertussen reeds vijf Grammy Awards bijeen.

Met een nieuw album onder de arm zakken deze absolute veteranen van de gospel muziek af naar Het Depot. Te verwachten: nieuwe songs (of course), die onder meer gepend werden door Valerie June, Phil Cook (Megafaun), John Leventhal en Marc Cohn. Kom dat zien!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
The Blind Boys Of Alabama

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter
null